Gaan we weer!
Door: Erica
Blijf op de hoogte en volg Erica
30 April 2009 | Nederland, Koewacht
Ruim een jaar na aankomst vanuit Kameroen ga ik morgen weer een heus bezoek brengen aan dit tropische oord! De plicht roept en mijn Afrikaanse vrienden/'familieleden' verwachten me al een tijdje. Hoog tijd dus om mijn waarbenjij.nu-site even opnieuw op te lappen en de lucht in te lanceren.
Vandaar nu even deze testerd. Voor degenen die willen weten waar het ook alweer allemaal om draait, zie de verhalen onder 'mijn andere reizen' linksonder. Voor hen die niet zitten wachten op nóg een keer 4 maanden lang broodje-aap verhalen in hun inbox: meld je af nu het nog kan! :)
Morgen is de grote dag, of althans: dat hopen we. De piloten van SN Brussel Airlines voorzagen een staking vandaag en ik geloof dat de stemming er morgen tijdens de Dag van de Arbeid niet echt gezelliger op gaat worden daar, maar we gaan het toch proberen. Dat wordt dus vroeg uit de veren, vervolgens het welbekende drama op het vliegveld bij het achterlaten van 8 beteuterde gezichtjes, en dan met een boze Belgische piloot richting jungle vliegen. Ben benieuwd of ik ooit aankom, maar mocht dat zo zijn, dan laat ik het jullie weten via deze site!
Hou jullie taai allemaal, geniet van de zomer en deze oranje dag! En voor degenen die zich aangesproken voelen: ontzettend bedankt voor de lieve mailtjes, kaartjes en belletjes! Fijn om nog even contact te hebben -- nu het nog kan ;)
Erica
30 April 2009 - 12:29
Martin Van Moorsel:
Ik veronderstel dat je ook naar Ndemba gaat en omstreken. Doe ze daar erg veel groeten en zeg maar dat het me goed gaat. Patrice zit in Yaounde die zul je ook wle ontmoeten, ook hem de groeten.
Ookk mijn hart riebelt om weer eens te gaan. Maar nog even niet.
Veel plezier met de Bobilis. En natuurlijk zie ik uit naar je nieuws.
Groeten en goede reis
Martin -
30 April 2009 - 13:49
Marieke:
Hey muppie!!!
Daar ga je weer!!! Jammer dat ik er morgen niet bij kan zijn, maar ik wens je een goede reis vanuit de grond van mijn hart en heel veel succes daar! Ik ga je missen en ik hou je van alles hier op de hoogte!
Dikke kus en hou je taai!
Marieke en Antoine -
30 April 2009 - 14:48
Debby:
Heel erg veel succes met (voorlopig) de laatste trip naar Kameroen.
Hou het Zumba maar bij daar haha!
Ik ben alweer benieuwd naar de spannende en leuke verhalen die we van je krijgen!
Liefs, Debby.
30 April 2009 - 16:23
Antoine:
hoi Erica,
veel plezier daar, ook al zal het hard werken zijn. We denken aan je, en hopelijk horen we vaak van je.
groeten uit nijmegen -
30 April 2009 - 19:01
Marco, Byanca & Kids:
He Erica,
Het is dus weer zover!!!
Geniet ervan en ook wij zien uit naar al je belevenissen!!
Groeten uit Tilburg!! -
30 April 2009 - 20:55
Fiek:
Hey kanjer! Tsja...tis zover... Nou, de wekker is gezet hoor: over 5 uurtjes sta ik op om Jo op te halen en dan staan we om half acht fris en fruitig in Brussel om je een laatste knuffel te geven. Tot straks! Ps: ik mis je nu al... -
01 Mei 2009 - 07:22
Rob En Eveline:
Veel succes en een goede vlucht gewenst, begeef je je weer op het Afrikaanse continent.
We kijken uit naar je brieven,
liefs, Rob en Eveline en kids -
02 Mei 2009 - 08:32
Bep En Willy:
Hoi!Erica. De site is weer gevonden.Inmiddels weten we dat je ondanks een boze (B) piloot veilig bent aangekomen in je Cameroen.Was het eerst weer snuiven van de Afrikaase lucht (geur)? Houd je ook taai zoals je het je lezers wenst.Heeel veeel groetjes van ons.Ddoei!!!!!!!
02 Mei 2009 - 13:01
Herman En Elly:
Hey lieverd,
Veilig geland en het welkomstcomite was ook aanwezig??? Al wat gewend aan de temperatuur?? Benieuwd naar je verhalen. Veel succes met je werk, pas op jezelf, geniet, en een dikke knuffel van ons.