Dag Nederland!
Door: Erica
Blijf op de hoogte en volg Erica
06 September 2007 | Nederland, Koewacht
Welkom op mijn persoonlijke reis-site! Zoals de meesten van jullie wel weten duurt het niet lang meer voordat Eri de Nederlandse bodem weer gaat verlaten: zondagochtend is het moment van vertrek naar Kameroen werkelijk waar weer aangebroken!
Voor degenen die zich afvragen waarom ik na 2 bezoekjes aan het land nog steeds geen genoeg heb van de stralende zon, de vriendelijke mensen en het heerlijke voedsel: deze keer vertrek ik in het kader van mijn promotie-onderzoek, om me welgeteld eerst 6,5 maand en daarna nog eens 3,5 maand te gaan verdiepen in de lokale gebruiken en denkbeelden rondom miskramen en abortussen. Bekend terrein dus, maar ook wel weer heel spannend en na de waarbenjij.nu-sites van vrienden vanuit China, Indonesië en Brazilië en Verweggistan te hebben bewonderd, besloot ik me ook maar eens op dit terrein te begeven.. Vandaar nu even deze testerd, aangezien ik in Kameroen waarschijnlijk allerlei andere technisch-gerelateerde dingen aan mijn hoofd heb als ik achter de computer zit (uitvallende stroom, niet-openende sites ed.) en ik er gewoon zeker van wil zijn dat ik met een haastige druk op de knop (voordat de stroom weer uitvalt) jullie allemaal van mijn teken van leven kan voorzien! Mocht je daar trouwens niet op zitten wachten, dan kun je me dat nu ook nog even op tijd laten weten, haha!
Nou, laten we zeggen: ik hou jullie op de hoogte! Volgende bericht zal verstuurd worden vanuit een erg vochtig Yaoundé...Wordt vervolgd....
Erica
06 September 2007 - 09:23
Marie:
Hey Erica, good idea! Missing you in the corridors and even more in the fitness. It is sauna time and now I have to do it all alone. Looking forward to get you back again. Good luck! Marie -
06 September 2007 - 10:34
TJ:
He Erica!
Leuk dat ik je verhalen mag lezen. Haha. Fijne tijd, succes, veel plezier en tot snel!!
TJ -
06 September 2007 - 11:47
Woj:
Hoi we zijn weer zeer benieuwd naar je belevenissen .Zowel onderweg als tijdens je verblijf in Youandé,Cameroen . -
06 September 2007 - 11:53
Leen:
Ik kijk er nu al naar uit. Ik ben eens benieuwd of Kameroen beter aangesloten is op de wereld dan Angola.
Goede moed voor de reis...
06 September 2007 - 13:19
Martin:
Erica,
Goede reis en doe de Bobilis vele groeten van mij. Na enkele maanden sukkelen met mijn gezondheid, gaat het nu weer de goede kant op. Zeg hun maar dat ik hen niet vergeten ben en dat ik hoop binnen niet al te lange tijd weer op te komen zoeken, en mijn bobilis kennis weer wat op te poetsen
Soms heb ik heimwee naar hen, vandaar.
Jij een goede tijd en ik lees je nieuwe belevenissen wel weer.
Martin van moorsel -
06 September 2007 - 19:49
Leonie De Bruijne:
Heej erica,
Lang geleden dat ik je gezien heb. Hoe gaat het allemaal? Volgens mij wel goed als ik het zo lees. Jij bent ook een echte wereldreiziger he ;) niet net zoals ik in Hulst city blijven hangen. Ik zou zeggen heel veel plezier en succes in Kameroen!
Groetjes
Leonie -
06 September 2007 - 21:31
Annemarie De T:
Hey Erica,
Heel veel succes en plezier daar. Zoals je waarschijnlijk weet ga ik voor een tijdje naar Ethiopie. Even afwachten of oost-afrika me net zo bevalt als het westen.
liefs Annemarie -
07 September 2007 - 09:58
Sylvia:
Hey Erica, fijn dat je je ook hebt aangesloten bij de groeiende groep bloggers. Heel veel succes in Kameroen, en ik ben benieuwd naar je verhalen! =x= Sylvia -
07 September 2007 - 10:21
Herman En Elly:
leuke site, we zullen hem vaak bezoeken, Om je belevenissen op de voet te volgen. Veel succes met je onderzoek, hou je taai.
Dikke knuffel -
07 September 2007 - 12:48
Marieke:
Hai liefie!
Heeeeeel veeeel plezier, goeie reis, een goeie gezondheid, veel feesten en vooral genieten! En o ja, af en toe wat aan je onderzoek doen hahaha!
We zullen je missen schat!
Kus, Marieke en Antoine -
07 September 2007 - 15:42
Trudie:
Hi Erica,
Waar ligt Koewacht????
Hoe is ie verder? Is de demografiecursus goed verlopen? Ik wil graag op de hoogte blijven van je belevenissen.
Succes met alles. Ik heb er alle vertrouwen in....
Groet, Trudie -
07 September 2007 - 18:41
Fiek:
Kanjer, ik mis je nu al...
Je gaat een geweldig onderzoek doen daar, daar heb ik echt alle vertrouwen in. Ik ben echt APEtrots op je, whatever happens!
Let je goed op jezelf? (geen rare mannen en baby's mee terug nemen hoor!)
Luf joe en weet dat ik iedere dag aan je denk,
Dikke kus van Fiek!
ps: zondag op het vliegveld krijg je de dikste knuffel ooit die je nog 6 maanden voelt! -
08 September 2007 - 09:27
Amalinda:
Hi darling, you left earlier that I thought. huhuhu. Unfortunately, things what i thought will be useful for you in Kameroon can not reach you on time. Well, you will receive it when u get back and when myself will be in the field. Take care and all the very best for your work there. Hugs & kiss -
08 September 2007 - 09:37
Thuur:
Erica,
Fijn dat ik je belevingen mag mee volgen op je eigen web-site. Nog nooit zoiets gezien maar ik zal het wel leren. Geert en ik komen je in elk geval een keer opzoeken. Als je eenmaal gearriveerd bent moeten we maar even een datum afspreken in Februari of in die buurt als het je utikomt.
Vanacht terug gekomen van vakantie. Als je morgen van schiphol vertrekt wil ik je wel even komen uitzwaaien.
Goeie reis. Veel goede moed en ik kijk uit naar je ervaringen en je straks bezig te zien in "het veld"
09 September 2007 - 19:04
Desiree:
Ha die Erica,
Weet niet of je ons berichtje nog hebt ontvangen, dus wensen we je via deze weg ook nog hele fijne, leerzame en vooral gezonde maanden toe. Geniet ervan en goede reis.
Au revoir !
D&G
09 September 2007 - 19:13
Paps,mams,kris,carlo:
hai lieverd, net van je gehoord dat je veilig bent geland in je 2e vaderland, Kan het wel van de daken schreeuwen,zo blij dat het goed is verlopen! voor straks trusten en dikke kus van ons -
09 September 2007 - 19:41
Heidi:
Hi Erica,
I hope that you had arrived safely on this continent! Remember, you're closer to CAPE TOWN now! ;)
Take care and all the best with your fieldwork sweetie!
Love,
Heidi